Elsjeviederelsje is gevestigd aan de Plevierenstraat 17. Gelegen in een groene wijk naast het centrum van Emmeloord met voldoende parkeerruimte om je kind(eren) te komen halen en brengen.

De ruimte waar de kinderen opgevangen worden betreft de hele benedenverdieping en een speciale kinderslaapkamer (met diverse veilige bedjes) op de 1e verdieping. In de woonkamer is een grote speelhoek aanwezig en een grondbox voor de kleintjes. In de bijkeuken wordt op diverse planken al het speelgoed opgeslagen waar geen ruimte voor is in de woonkamer. Voldoende keuze en genoeg te doen voor de kinderen dus!

Tijdens de lunch zit iedereen gezellig samen aan tafel, bij mooi weer in de zomer kan dat ook buiten zijn.

Er is toegang tot een afgesloten tuin, waar de kinderen heerlijk veilig kunnen spelen als het weer dat toelaat. Spelen kunnen ze met diverse speelauto’s, waterspeelbakken (bij erg warm weer) en nog veel meer buitenspeelgoed. Er staat standaard een speelhuisje en een afgesloten zandbak. In de tuin kan een buitenbox neergezet worden voor de kleintjes. Els gaat ook wel eens met de kinderen naar het speeltuintje in de straat.

Filter Projecten