7 jaar lang heeft opvang Elsjeviederelsje onze drie kinderen opgevangen.
Wij hebben in die jaren ervaren dat de opvang voor de kinderen een veilige omgeving onder fijne omstandigheden bied, waarbij duidelijke regels gehanteerd werden. Zowel wij, als onze kinderen, hebben het bij Elsjeviederelsje als zeer prettig ervaren!!
Wij geven de opvang een dikke 9!

fam. Knook - Tollebeek

Els heeft ook op onze oudste gepast. Dit was voor een paar maanden maar was helemaal toppie! Veilige omgeving, lekker met de andere kindjes spelen en met het vele speelgoed wat Els heeft. Els zelf doet ook heel veel met de kinderen. Lekker knutselen, met de hond uitgaan, lekkere dingen maken, en ze kunnen ook heerlijk bij haar buiten spelen.

Al met al hebben wij het als zeer positief ervaren en mocht het weer nodig zijn onze kids daar gewoon weer brengen.

Robert - Emmeloord

Onze dochter is al vanaf haar geboorte bij Els in de opvang. Dat is inmiddels al weer ruim 6 jaar. Wij zijn zeer tevreden over Els als gastouder. Ze is heel flexibel in haar opvang. De kinderen kunnen heerlijk veilig in de tuin spelen. Els doet heel veel spelletjes en andere leuke knutsel en bakactiviteiten met de kinderen. De afgelopen weken stond er regelmatig een gezellig sinterklaasliedje op als ik mijn dochter ophaalde en de komende tijd zal dat ongetwijfeld een gezellige kerstliedje zijn. Mijn dochter gaat met heel veel plezier naar Els en ik haal haar er altijd weer vrolijk vandaan. En daarom zijn wij als ouders heel tevreden over Elsjeviederelsje!

fam. de Vos - Emmeloord